Bülow/Besiakov Quartet

  • Christina von Bülow: altsax
  • Ben Besiakov: piano
  • Daniel Franck: bas
  • Frands Rifbjerg: trommer

(Switch to English version)

Med baggrund i en stor kærlighed til 50 og 60’ernes jazz repræsenterer Bülow/Besiakov Quartet en nutidig udgave af den klassiske jazzkvartet.

Orkesteret indfanger på smukkeste vis den sjæl, der er kendetegnene for jazzen ved deres fælles, intense tilstedeværelse i musikken, hvor den skabende, improviserende tilgang til de klassiske jazzstandards er i højsædet.

Et ualmindeligt solidt swingende rytmegruppespil lægger grunden for solisternes frie himmelflugt over en perlerække af melodier!

Bernt Rosengren er en af Sveriges fineste og mest helstøbte musikere, der igennem en menneskealder har glædet jazzelskere i hele verden med sin melodiske, hjertevarme tilgang til bebopjazzen! Det er en stor glæde for os at samarbejde med ham, som vi har gjort i de senere år både på adskillige koncerter og ikke mindst på vores seneste cd ‘Heartaches’ (Music Mecca, 2007)

Tidligere har vi udgivet kvartet cd’en ‘A primera vez’ (Music Mecca, 2004) som blev nomineret til årets jazzplade det år.

Vi håber orkesteret vækker jeres interesse og at I får lyst til at høre os på jeres spillested i løbet af året! Hør mere på:

www.myspace.com/bulowbesiakovquartet

Repetoiret tager udgangspunkt i den amerikanske sangtradition med afstikkere til brasilianske kompositioner og evt. originalkompositioner, men fælles er kærligheden til den gode melodi!

Nogle ord der beskriver gruppens musik:
Groove, intensitet, dynamik, åbenhed, leg, spontanitet, kommunikation, hjerte, nerve

Kort sagt: alt kan ske!

Recordings

  • ‘A Primera Vez’ (Music Mecca, 2004)
  • ‘Heartaches’ (Music Mecca, 2007)
Christina von Bülow